Ο καθένας μας είναι μοναδικός!
Μεταφέρουμε μια διαφορετική ψυχή, ένα διαφορετικό σώμα, μια διαφορετική ενέργεια!

Το Yoga.ME Self n’ Soul δημιουργήθηκε για να αναδείξει αυτή την μοναδικότητα.
Είναι σημαντικό για όλους μας να αντιληφθούμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν δομήσει την οντότητα μας, να εξερευνήσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο και με αυτό τον τρόπο να βιώσουμε την βαθιά σύνδεση σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Όλοι έχουμε διαφορετικό υπόβαθρο, διαφορετικά σώματα, επίσης οι χαρακτήρες μας διαφέρουν, έχουμε διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικούς τρόπους ζωής, διαφορετικές προτιμήσεις. Έχει έρθει τώρα η ώρα με την Yoga να κατανοήσουμε πώς δεν μπορούμε όλοι να προσαρμοστούμε σε ένα συγκεκριμένο τρόπο διατροφής, σε έναν συγκεκριμένο τύπο προπόνησης, σε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Έχουμε ανάγκη την εξατομίκευση σε όλο το φάσμα της ζωής μας.

Το μόνο άτομο σας γνωρίζει καλύτερα από όλους είναι ο ίδιος σας ο εαυτός!
Το Yoga.ME Self n’ Soul λειτουργεί σαν μια πύλη προς τον Εαυτό σας.

Παρέχουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες, τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε την μοναδικότητα σας και να ζήσετε μια όμορφη, χαρούμενη, πλήρως ισορροπημένη και υγιή ζωή.

Το όνομα μας, αντιπροσωπεύει αυτό που χρειάζεται να επιτύχουμε στη ζωή μας, την ισορροπημένη επικοινωνία μεταξύ του Εαυτού μας (Self) και της Ψυχής μας (Soul). Η λέξη “fitness” αναφέρεται στην καταλληλότητα – την υπέρτατη υγεία, που αποτελεί και την πρωτότυπη έννοια του όρου, ενώ έχει συνδεθεί εσφαλμένα με την διαδικασία εκγύμνασης του σώματος.

Όλα στην ζωη, αντιπροσωπεύουν κάτι. Όλα στη ζωή συμβολίζουν κάτι βαθύτερο, όλα στη ζωή έχουν την δύναμη της ενθύμισης που έχει ξεχαστεί εδώ και καιρό. Χρώματα, σύμβολα, σχήματα, άνθρωποι, αριθμοί, μορφές κρύβουν μέσα τους ένα μύνημα.

Όπως λοιπόν έχετε ήδη προσέξει ή ίσως και όχι σε εμάς αρέσουν τα χρώματα και συγκεκριμένα αυτό το χρυσαφί κίτρινο. Όπως μπορείτε να φανταστείτε αυτό συμβαίνει για κάποιον πολύ συγκεκριμένο λόγο. Στην Yoga το κίτρινο αντιπροσωπεύει την εσωτερική σοφία, την βαθύτερη χαρά που προέρχεται από την επανασύνδεσή μας με την έμφυτη και τη συλλογική σοφία, όπως μας εξηγεί το σύστημα της Aura Soma.

Επίσης αυτό το χρώμα συνδέεται με μια πανίσχυρη περιοχή του σώματος μας, την περιοχή μεταξύ του ομφαλού και του ηλιακού μας πλέγματος, γνωστή ως «Χάρα». Η περιοχή του Χάρα περιέχει την ζωτικότητα όλης μας της ύπαρξης και έναι ευρέως γνωστή μέσα από την τεχνική «Χαρακίρι» που χρησιμοποιούσαν οι Ιάπωνες πολεμιστές ως τρόπο ενός άξιου θανάτου.

Το λογότυπό μας φιλοξενεί μια τριλογία συμβολισμών.
Είναι πιθανόν να παρατήρησες πως μοιάζει με το σύμβολο του απείρου ή με μια κλεψύδρα. Σίγουρα όμως θα αναρωτιέστε γιατί είναι ανοιχτές οι άκρες. Επίσης μάλλον δεν έχετε καταλάβει τί ακριβως είναι αυτές οι πολύχρωμες τελίτσες.
Να λοιπόν η εξήγηση!

Το λογότυπο μας είναι μια αναπαράσταση της σύνδεσης δύο αγγλικών Σ ή αλλιώς S, του Εαυτού(=Self) και της Ψυχής(=Soul). Αυτά τα δύο διαφορετικά Σ, συνδέονται μαζί μέσα από το κέντρο τους. Και ποίο είναι το κέντρο τους; Ο άνθρωπος!
Οι πολύχρωμες τελίτσες αναπαριστούν τα 5 στοιχεία, που είναι οι συνθέτες του κόσμου μας. Το κοκκινο χρώμα αναφέρεται στο στοιχείο της Γης, το κίτρινο στο στοιχείο της Φωτιάς, το πράσινο στο στοιχείο του αέρα, το μπλε στο στοιχείο του Νερού και το μωβ στο στοιχείο του Εθέρα. Τα στοιχεία συνδιάζονται με διαφορετικούς τρόπους και δημιουργούν διαφορετικά σχήματα σε διάφορες μορφές (στερεό, υγρό, αέριο), π.χ. δέντρα, βουνά, κρυστάλλους…

Αν παρατηρήσεις προσεκτικά θα αντιληθφθείς πως τα 5 στοιχεία σχηματίζουν ένα τρίτο S, ένα S που έχει μια δική του, ανεξάρτητη υπόσταση.

Το λογότυπό του Self n’ Soul απεικονίζει την ένωση μεταξύ του αληθινού μας Εαυτού και της μοναδικής Ψυχής μας υπό την καθοδήγηση των πέντε στοιχείων. Αποτελεί την εικόνα της απόλυτης ελευθερίας καθώς όταν αυτή η ένωση επιτευχθεί, τότε ο χρόνος και ο χώρος παύουν να υπάρχουν πια με τη γνωστή τους μορφή. Όλα είναι πλεον δυνατά. Έχεις ολοκληρωθεί, έχεις γίνει ένα (ξανά).

Το Self n’ Soul Fitness σας καλεί να γίνετε το δικό σας “στοιχείο” και να πραγματώσετε τη μοναδικότητά σας σε αυτή τη ζωή

Register to  our Newsletters!

We will inform you for offers, free webinars and special discounts.
You must confirm your email.

JOIN US TODAY!
close-link
Εγγραφείτε στα Νέα μας!

Με την καταχώρηση του Email σας ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα Workshops και Συνεδρίες που κάνουμε, αλλα και για Δωρεάν Webinars και προσφορές. Προσοχή πρέπει να επιβεβαιωθεί το email σας για να γίνεται αποδεκτοί απο το σύστημα.

Εγγραφή
close-link