Σας καλωσορίζω προσωπικά στο Self n ‘Soul Fitness, ένα δικό μου όραμα που είναι τώρα διαθέσιμο online και είμαι τόσο χαρούμενη που το μοιράζομαι με όλους εσάς.

Επιτρέψτε μου να συστήθώ, είμαι η Άννα και είμαι η ιδρυτής του Self n ‘Soul Fitness. Επίσης είμαι ιστιοπλόος από πολύ μικρή ηλικία, γυμνάστρια, προπονήτριας, personal trainer, θεραπευτής Bowtech και δάσκαλα γιόγκα.
Η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύω στους τίτλους, πιστεύω στην ενέργεια που ο καθένας μας φέρει και μοιράζεται με τον κόσμο.

Έχω σίγουρα μια βαθύτερη σύνδεση με τη φύση και ειδικότερα με τα στοιχεία του νερού και του αέρα. Η ιστορία μου ξεκινάει μέσα σε ένα ιστιοφόρο στην ηλικία των 5 ετών. Καθώς μεγάλωνα, ασχολούμενη με την ιστιοπλοΐα, άρχισα να κατανοώ και να ενώνω τα 5 στοιχεία, το μυαλό και το σώμα, την καρδιά και την ψυχή μου. Κατόρθωσα να αναπτύξω όλη αυτή τη σύνδεση μέχρι το επίπεδο της συμμετοχής σε μια Ολυμπιάδα και συγκεκριμένα τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Λονδίνο 2012.
Ήδη από το 2009, είχα ξεκινήσει τις σπουδές μου στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με όνειρο να γίνω επαγγελματίας προπονήτρια στην ιστιοπλοΐα.

Μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήμουν αρκετά «τυχερή», ώστε να λάβω μια επαγγελματική πρόταση από την Ολυμπιακή Επιτροπή του Κατάρ όπου και εργάστηκα για περίπου 2 χρόνια. Κάτι μέσα μου όμως είχε αρχίσει να κάνει πολύ θόρυβο, μια μεγάλη επανάσταση ξεκινούσε στην καρδιά μου. «Πού χρησιμεύει όλη αυτή η πίεση;», «Πού είναι η αγάπη για το σώμα σου, για τον εαυτό σου», «Πιέζοντας τον εαυτό σου, έφτασες στην υπερκόπωση, αξίζει να είσαι πρωταθλητής αλλά να έχεις χάσει την υγεία σου;», μου έλεγε η καρδιά μου. Και τότε, μια μεγάλη επιθυμία προέκυψε, να επισκευτώ στην Ινδία, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Συνειδητοποίησα μετά, ότι η Ινδία αφορούσε τη Γιόγκα. Η γιόγκα ήταν μέρος του ολυμπιακού μου επιτεύγματος, αλλά είχα σταματήσει την πρακτική μου από το 2013.

Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, σπούδασα Transformational Hatha Yoga, Aerial Yoga and Therapeutic yoga. Όμως η Ινδία με καλούσε. Έτσι έφυγα για να βρω τον Sri Swami Vinyanand, τον ιδρυτή της «<a href=”https://www.selfnsoulfitness.com/transformational-yoga__trashed/” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>Μεταμορφωτικής Γιόγκα</a>». Από την αρχή είχα νοιώσει μια ιδιαίτερη σύνδεση με αυτό το είδος της Γιόγκα. Όλα ήταν ένα, δουλεύονταν ταυτόχρονα όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μου. Η αίσθηση πάνω στο στρώμα, ήταν η ίδια με αυτή που είχα πάνω στο σκάφος μου, όλα ήταν τόσο συνδεδεμένα ξανά, σε τέλεια ροή, σιωπηλά μα τόσο όμορφα.

Έμεινα εκεί για 5 εβδομάδες, κάνοντας πολύ δουλειά με τον εαυτό μου, επικοινωνώντας και βιώνοντας την ανιδιοτελή αγάπη. Όταν γύρισα πίσω (στις αρχές του 2017), είχα μια εσωτερική καθοδήγηση η οποία μου έλεγε ότι χρειάζεται να απελευθερώσω όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το νέο. Τότε ήρθε η ιδέα του Self n ‘Soul Fitness και ξεκίνησα να εργάζομαι πάνω σε αυτό το πρότζεκτ.

Πολλά απροσδόκητα συνέβησαν τότε, χρειάστηκε να αποσυρθώ για να βρω μια βαθύτερη επικοινωνία με τον εαυτό μου. Δεν ήμουν πραγματικά έτοιμη να εκτεθώ δημόσια σε αυτό το επίπεδο. Έτσι πολλά επικοινωνιακά εμπόδια μπήκαν ή βρέθηκαν στο δρόμο μου. Βρισκόμουν στη διαδικασία της προσωπικής μου θεραπείας από τα 19, έχοντας δοκιμάσει σχεδόν κάθε εναλλακτική θεραπεία, μη μένοντας όμως απόλυτα ικανοποιημένη. Μεγάλωσα με την ιδέα του να είναι κανείς ανεξάρτητος και είχα μάθει να εμπιστεύομαι την προσωπική εσωτερική μου δύναμη. Δεν μου άρεσε ποτέ η ιδέα ότι κάποιος άλλος εκτός από τον εαυτό μου, μπορεί να είναι ο θεραπευτής μου. Και τότε, το Bowetech, ήρθε στη ζωή μου. Το Bowetech είναι ένα σύστημα που αφυπνίζει την ικανότητα του σώματος για αυτοϊαση. Έτσι παρακολούθησα το σύστημα και έπειτα πήρα την πιστοποίησή μου ως θεραπευτής Bowen.

Με τον Bowen, ολοκληρώθηκε μια τριάδα υπηρεσιών που έχουν σαν βάση την προσωπική ενδυνάμωση και την αυτοθεραπεία.
Έτσι έγινε ξεκάθαρο πως αυτό είναι που έχω έρθει να προσφέρω στον κόσμο.

“Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα, να μπορέσω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας και να δουλέψουμε μαζί προς την προσωπική σας ενδυνάμωση και ευεξία σεβόμενοι πάντοτε την μοναδικότητα της δικής σας ψυχής.”

Εάν ο δρόμος μου σας ενέπνευσε, μπορείτε να κλείσετε την πρώτη σας συνεδρία
ή να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας:

Στείλτε μας ενα email

* Απαραίτητα


Register to  our Newsletters!

We will inform you for offers, free webinars and special discounts.
You must confirm your email.

JOIN US TODAY!
close-link
Εγγραφείτε στα Νέα μας!

Με την καταχώρηση του Email σας ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα Workshops και Συνεδρίες που κάνουμε, αλλα και για Δωρεάν Webinars και προσφορές. Προσοχή πρέπει να επιβεβαιωθεί το email σας για να γίνεται αποδεκτοί απο το σύστημα.

Εγγραφή
close-link