TIME Meditation Για Επιχειρήσεις

Τί είναι ο διαλογισμός T.I.M.E.

Ο διαλογισμός T.I.M.E είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την υγεία, την συναισθηματική ισορροπία, την ευεξία, την πνευματική και ψυχική
διαύγεια που δημιούργησε ο Μάστερ Γιόγκι και Ιδρυτής της της Yoga Alliance International, Swami Vidyanand.

Έχει σχεδιαστεί ώστε να φέρει την εστίαση του νου στο παρόν, το μοναδικό σημείο όπου υπάρχει η δύναμη της παρατηρητικότητας, η ικανότητα κατανόησης, η πνευματική διαύγεια, η αληθινή και ανεξάρτητη γνώση που παρέχει τη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Κάθε τεχνική διαλογισμού σαν στόχο έχει την υπέρβαση του νου, καθώς και των προκαταλήψεων και πεποιθήσεων που φέρει και την σύνδεση του ατόμου με την πηγή της αλήθειας και της κατανόησης στην διαδικασία δημιουργίας ή την λήψης αποφάσεων.
Σε αντίθεση με την παραδοσιακή τεχνική του διαλογισμού, όπως αυτή εμφανίζεται μέσα από την Raja Yoga που εμφανίζει την παρατήρηση του νου μέσα στην σιωπή ως τρόπο υπέρβασης του, ο διαλογισμός T.I.M.E μας βοηθά να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας πέρα από τα σύνορα του νοητικού μας σώματος.

“ Το να παρατηρεί απλώς κάποιος τις σκέψεις, την αναπνοή, τις αισθήσεις, τους ήχους ή απλά να μένει σε πλήρη σιωπή δεν αρκεί για να υπερβεί κανείς το μυαλό.”

“Κανείς πρέπει να καταδυθεί στα βάθη της ύπαρξής του για να μπορέσει να κατανοήσει το ποιος αληθινά είναι και ποιος είναι ο σκοπός του. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί κοιτώντας μονόπλευρα μέσα από το μυαλό. Χρειάζεται να εξυψώσει κανείς την συνειδητότητα του, να αντιληφθεί την ευρύτερη εικόνα για να επιτύχει, και αυτό είναι που προσφέρει ο διαλογισμός Τ.Ι.Μ.Ε.”

Γιατί το Τ.Ι.Μ.Ε. αποτελεί την καταλληλότερη τεχνική για εταιρικούς ηγέτες και επιχειρήσεις

⇒ Εύκολη, απλή και άμεση τεχνική
⇒ Είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να εκμηδενίσει κάποιος την πίεση, να καθαρίσει το μυαλό, να ενεργοποιηθεί και να λάβει την σωστή απόφαση
⇒ Αποτελεί απόλυτη επιστημονική μέθοδο, δεν σχετίζεται με καμία θρησκεία
⇒ Διαμορφώνει ένα καλό εργασιακό περιβάλλον
⇒ Μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε, ακόμα και στην καρέκλα του γραφείου και δεν χρειάζεται κανένα άλλου είδους εξάρτημα ή αλλαγή ρούχων

Είναι πολύ σημαντικό να σημειώσουμε πως ιδιαίτερα οι άνθρωποι που κατέχουν ηγετικές θέσεις, τείνουν να υποφέρουν από πονοκεφάλους, άγχος, ανασφάλεια που μπορούν εύκολα να τους καταβάλουν και να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία τους. Αποτελεί άμεση ανάγκη, η υποστήριξη τους μέσα στο εργασιακό τους πλαίσιο από μη χρονοβόρες αλλά αποτελεσματικές τεχνικές, έτσι ώστε να παραμένουν υγιείς και για τους εαυτούς τους αλλά και για την επιχείρηση.

time_meditation_business

Τί επιτυγχάνει κανείς μέσα από τον διαλογισμό Τ.Ι.Μ.Ε.

⇒ Αυξάνει άμεσα τα διαθέσιμα επίπεδα ενέργειας του
⇒ Αυξάνει την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα του
⇒ Απελευθερώνει άμεσα το νοητικό και το συναισθηματικό στρες διευκολύνοντας την σωστή κρίση σε σημαντικά ζητήματα
⇒ Βοηθά στη λήψη άμεσων αποφάσεων την κατάλληλη στιγμή
⇒ Εξασφαλίζει την ηρεμία σε περιόδους πίεσης
⇒ Διαχωρίζει το εργασιακό από οικογενειακό του περιβάλλον
⇒ Ενισχύει την απόδοση του
⇒ Την είσοδο στο «αχρησιμοποίητο» κομμάτι του εγκεφάλου του. Ως αποτέλεσμα παρατηρείται πιο άμεση απόκριση, πλουραλισμός πληροφοριών, ανάπτυξη δημιουργικότητας και στρατηγικής
⇒ Ισορροπία στο σύστημα του
⇒ Καλύτερη συνεργασία και επικοινωνία με τους συναδέλφους του

 

Συνδυάζοντας τον Διαλογισμό Τ.Ι.Μ.Ε. με την εξειδικευμένη ολιγόλεπτη πρακτική της Transformational Yoga για επιχειρήσεις μπορεί κανείς να βελτιώσει την ευεξία και την υγεία του, να αυξήσει την παραγωγικότητα του και να δημιουργήσει υγιείς σχέσεις στο εργασιακό και οικογενειακό του περιβάλλον.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε συνεδρία, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Register to  our Newsletters!

We will inform you for offers, free webinars and special discounts.
You must confirm your email.

JOIN US TODAY!
close-link
Εγγραφείτε στα Νέα μας!

Με την καταχώρηση του Email σας ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα Workshops και Συνεδρίες που κάνουμε, αλλα και για Δωρεάν Webinars και προσφορές. Προσοχή πρέπει να επιβεβαιωθεί το email σας για να γίνεται αποδεκτοί απο το σύστημα.

Εγγραφή
close-link